top of page

Jämför gärna oss med andra 

Vill ni veta på ett ungefär vad en komplett anläggning kan kosta?

Vår priser och beräkningar eller andra kollegors i branschen kan ibland variera och kan vid vissa tillfällen vara missvisande på grund av att man har ett lite annorlunda tak, man har valt en annan panel eller så har man en viss typ av växelriktare. Därför har vi här under tagit fram en förenklad prisindikation på 20, 24 och respektive 30 paneler just för att ni på ett ungefär kan veta vart priset kan hamna när ni anlitar oss på wesun. 

Vänligen observera att priset kan variera utifrån vilka paneler och växelriktare ni väljer samt vilken tak-typ ni har. Priserna är efter avdrag för Grön Teknik. 

20

paneler

75 000 SEK

I priset ingår montering och 

installation av 20 paneler

med växelriktare, kontakta 

oss för mer information.

24

paneler

80 000 SEK

I priset ingår montering och 

installation av 24 paneler

med växelriktare, kontakta 

oss för mer information.

30

paneler

95 000 SEK

I priset ingår montering och 

installation av 30 paneler

med växelriktare, kontakta 

oss för mer information.

Kopia av Kopia av Namnlös (2000 × 1000 px) (2000 × 1100 px) (1).png

Varför wesun?

Kompetens och erfarenhet

Att vi är nya på marknaden bland kollegor i branschen är inget vi räds, vi har handplockat våra montörer från Sveriges ledande solcellsinstallatörer där dem skolats till att bli bäst på det dem gör. Tillsammans med vår grundare som är byggnadsingenjör och har över 15 år bakom sig från Sveriges absolut största byggbolag erbjuder vi er en gedigen kompetens och erfarenhet. 

Engagemang och passion

Vi är inte störst och vi har inte varit med i flera år, därför är varje steg viktigt för oss där ett engagemang och passion genomsyrar allt vi gör. Från vårt telefonsamtal för att boka ett besök till att ni börjar använda er egenproducerade el i ert hem.

Hållbarhet och nöjdhet

Vi är här för att stanna och för att göra det strävar vi efter hållbarhet i allt vi gör, vidare är nöjdhet bland våra kravställare A och O. För utan er nöjdhet, lär vi inte vara kvar. 

Oj vilket bra pris, boka in ett besök!

Klicka här under så kommer ni till vårt bokningsformulär. 

Kopia av Beställ idag och få er anläggning innan midsommar (1).png
bottom of page