top of page

Om oss

Från byggbranschen till solen!

Ja vi är nya i branschen, men känn er trygga, vi vet vad vi gör.

wesun grundades vintern 2023 där en av medgrundarna är byggnadsingenjör i grund och botten. Efter 15 år i byggbranschen där han har varit ytterst ansvarig i byggnationer av bostadshus, kommersiella fastigheter, skolor och liknande för Sveriges absolut största byggbolag tar han nu sin kompetens tillsammans med erfarna solcellsmontörer vidare in till wesun och bildar en nytänkande solcellsinstallatör. Vi har de rätta behörigheterna, certifieringarna samt kunskapen om solpaneler där våra montörer är skolade och där de fått erfarenhet från de ledande solcellsföretagen på marknaden. Våra elektriker för all slutgiltigt elarbete utförs av vår samarbetspartner som innehar alla behörigheter och certifikat. All vår material köper vi in av en lokal grossist som är en av Sveriges första samt största grossist inom branschen med marknadsledande produkter och varumärken.

Vi utgår ifrån Helsingborg men har Skåne och Halland som vårt område.

 

Låt oss på wesun få er att njuta av solen på ett helt nytt sätt. 

Kopia av Kopia av Namnlös (2000 × 1000 px) (2000 × 1100 px).png

Varför wesun?

Kompetens och erfarenhet

Att vi är nya på marknaden bland kollegor i branschen är inget vi räds, vi har handplockat våra montörer från Sveriges ledande solcellsinstallatörer där dem skolats till att bli bäst på det dem gör. Tillsammans med vår grundare som är byggnadsingenjör och har över 15 år bakom sig från Sveriges absolut största byggbolag erbjuder vi er en gedigen kompetens och erfarenhet. 

Engagemang och passion

Vi är inte störst och vi har inte varit med i flera år, därför är varje steg viktigt för oss där ett engagemang och passion genomsyrar allt vi gör. Från vårt telefonsamtal för att boka ett besök till att ni börjar använda er egenproducerade el i ert hem.

Hållbarhet och nöjdhet

Vi är här för att stanna och för att göra det strävar vi efter hållbarhet i allt vi gör, vidare är nöjdhet bland våra kravställare A och O. För utan er nöjdhet, lär vi inte vara kvar. 

Image by yns plt

Vi träffas gärna!

Låt våra experter komma ut till er. Ni får svar på alla era frågor och vi ger er en offert på vad er anläggning skulle kosta. Våra besök är givetvis kostnadsfria.

bottom of page